ochioase

Îți plac poveștile despre oameni?

Descoperă totul despre ochioase

“Orice vârstă am avea, copiii noștri interiori au nevoie de iubire. De aceea ne plac poveștile și căutăm să dăm un sens vieții. Indiferent de vârstă, păstrăm în noi copiii ce am fost cândva.”

De ce un blog?

Un prilej mai bun să te cunoști mai bine, înțelegându-i pe ceilalți și aflându-le poveștile. Un prilej de a așeza în cuvinte ceea ce am așezat prin culoare. O ocazie de a ne vedea mai clar, pentru aceia dintre noi care se descoperă și prin cuvinte, nu doar prin imagini. Acest blog este ca o tolbă de povești despre noi toți.

viziunea mea

Cred cu tărie că ne purtăm oglinzi unii  altora. Și că ne întâlnim să ne vindecăm pe noi prin ceilalți. Și mai cred că îi vindecăm pe ceilalți prin poveștile noastre. De aceea mi-am și permis să le denumesc „ochioase terapeutice”. Căci sunt oglinzile copiilor noștri interiori, atât de sensibili, oricât am fi de oameni mari. Oglinzile copiilor interiori ce caută să se vadă mai clar prin ochii celorlalți.

misiunea mea

Pentru mine cunoașterea de sine a însemnat a avea un sens, a trăi cu bucurie și a fi aproape de mine și de oameni. Povestea mea se scrie prin explorare a oamenilor și a locurilor, prin poveștile noastre intime, prin curiozitatea de a vedea alte perspective, alte lumi interioare, altfel decât ale mele, dar la fel de frumos colorate. De aceea îmi doresc să contribui, să ofer mai departe altora, mici fărâme din universurile noastre interioare, atât de similare și atât de diferite. Mă bucur că pot scrie poveștile noastre atât cu litere cât și prin tușe de culoare.