scrie-mi!

Vrei ochioasa ta?

Trimite-mi un e-mail

Ai observat că atunci când treci printr-un moment copleșitor, cauți să nu fii singur? Dă-ți voie să fii mai aproape de oameni și de tine! Fie în clipele grele când ai vrea ca durerea ta să fie încapsulată în exterior, fie în momentele pline de bucurie când ai vrea să celebrezi veselia cu cineva. 

Ochioasa ta personalizată este prilejul de a împărtăși clipa cu cineva și apoi cu toată lumea. Scrie-mi, spune-mi povestea ta și eu o pictez. Apoi, „capsula” ce conține trăirea ta își va găsi drumul către tine. Și mai departe.

Cum poate ajunge ochioasa ta personalizată la tine? Se întâmplă cam așa: tu îmi scrii și îmi spui povestea ta. Apoi eu te contactez pentru afla mai multe informații de la tine. Ochioasele pot reprezenta încapsularea unui moment sau a unei dureri ori bucurii ce te-a marcat. Dar ele pot fi și oglindirea ta, așa cum tu ajungi la mine. Ca să ajungi la mine e necesar să stăm de vorbă, să îmi povestești una-alta despre tine, ce îți e confortabil să împărtășești. 

În rol de oglindă eu o să aflu informații pe măsură ce stăm de vorbă. Putem vorbi față în fata, la o cafea, la o plimbare, putem vorbi video sau la telefon ori putem tasta. Așa cum îți este și cât îți este bine să spui. După ce aflu povestea ta, ochioasa ta va începe să existe. Eu o pictez așa cum preiau de la tine emoția ta, povestea ta. Și apoi, „capsula” ce conține trăirea ta își va găsi drumul către tine. Pictată, înrămată, gata să fie văzută și trăită altfel, prin ochii mei, prin ochii ei, prin povestea ta. Dacă vrei apoi să împărtășesc și povestea ta, atunci m-aș bucura să o scriu și în cuvinte pe blog. Dacă vrei ca povestea din spatele ochioasei să rămână între noi, atunci așa va fi.

Scrie-mi un e-mail, spune-mi povestea ochioasei tale și eu o aduc mai aproape de tine.

@

iulia@ochioase.ro