Salut! Eu sunt ochioasa-labirint

Eu mă ascund

De ceilalți de tot ce sunt

Am primit cu mare bucurie, deschidere și puțină teamă cerința surorii acestei ochioase. Cu bucurie și deschidere pentru că aveam ocazia să contribui la bucuria surorii sale mai mari de a-i face un cadou prin care să îi arate cât de frumos o vede ea și, nădăjduiesc, la bucuria Ochioasei înseși de a se vedea așa, oglindită din ochii surorii sale, prin ochii mei. Apoi cu teamă pe măsură ce am aflat despre Universurile sale interioare de la sora ei cea mare.

Ochioasă Labirint

povestea acestei ochioase rămâne între noi două

Eu sunt despre plutire, despre regăsire

Am învățat multe din povestea Ochioasei-Labirint, ca din orice întâlnire pe care am avut-o până acum. M-a bucurat din nou să ilustrez o Ochioasă văzută prin ochii altcuiva. De data aceasta, istoria a fost cu atât mai duioasă și plină de iubire, căci tocmai sora Ochioasei-Labirint a venit către mine. Am revăzut în această ochioasă alte și alte fațetete de-ale ei, de-ale mele, de asemenea. Unele m-au bucurat. Altele m-au întristat. Toate m-au completat, așa cum ni se întâmplă, de altfel, în viață. 

Singurul detaliu pe care îl voi da despre ea este că numele ei de Ochioasă-Labirint mi s-a așezat în timp ce vorbeam cu sora ei și îmi povestea așa cum o vede ea. A fost prima dată când numele a venit înaintea desenului, înaintea conceptului și prima dată când am văzut atât de clar, atât de repede pe cineva, așa cum o oglindea sora sa. Poate și pentru că poveștile noastre, a mea și a Ochioasei-Labirint, se aseamănă mult. Am stabilit împreună cu această Ochioasa că istoria ei va rămâne între noi două. Am aflat cu bucurie și căldură că doar eu și ea am văzut răvașul ce a ajuns la ea, alături de ilustrație. 

Poți avea și tu o ilustrație personalizată