Ochioase

expresiile emoțiilor ce prind viață prin culoare

Uită-te în interior

Și apoi lasă tot ce te doare în exterior și contează pe o îmbrățișare, fie și pictată. Prin povestea ta, vei dezvălui în exterior ceea ce te apasă. Vei împărtăși unui alt suflet deschis ceea ce ai nevoie să fie auzit. Și apoi, povestea ta va trece cu adevărat în exterior, într-un simbol, doar de tine știut. Așa am pornit ochioasele și pentru mine. Atunci când durerea nu ai mai încăput de dinăuntru și nu găseam nicăieri îmbrățișări, am decis să mă exprim așa, să mă descopăr în acest fel, să fiu acolo pentru mine așa. De la copilul meu interior, până la prezent, ochioasele au devenit ca o meditație desenată. Prin ele mi-am exprimat interiorul și am decis să ofer asta și celor din jurul meu. Acum sunt aici să văd și copiii din oamenii din jur. Acum sunt aici pentru tine.

oglinda ta

oglinzile din ochi

Poveștile noastre mai aproape de noi

Toți oamenii pe care îi întâlnim ne sunt oglinzi și ne arată ceva nevindecat în copilul interior. Avem nevoie de oglinzi și de oameni să fim cine suntem și să știm cine suntem. Așa ne vedem mai ușor, între noi și pe noi. Am fost un om bun la purtat la oglinzi, adunând poveștile celorlalți în mine. Am decis să aduc poveștile oamenilor mai aproape de mine și de ceilalți. Cred că poveștile ne unesc, chiar când nu ne dăm seama. Cred că poveștile ne sunt călăuze. Avem nevoie de povești în tot ceea ce facem și în tot ceea ce suntem. Avem nevoie de povești să dăm un sens lumii și vieții, să ne dăm nouă un sens. Avem nevoie de povești să ne spunem viața.

Ochioasă al treilea ochi
Ochioasă boemă

poveștile cuprind atâtea sensuri

Simte altfel emoția

Ai observat că atunci când treci printr-un moment greu, cauți să nu fii singur? E firesc, căci suntem creați să căutăm oamenii și oglindirea din ei. Căutăm să fim înțeleși în gânduri și trăiri. Ochioasele sunt o încapsulare a emoției pe care o simți. Prin ochioase poți așeza trăirea în exteriorul tău. Uită-te la ea, lasă-i și pe ceilalți să o vadă! Dă-ți voie să simți și dă-ți voie să fii conectat la celălalt. Dă-ți voie să vezi cum este văzută emoția ta de celălalt, ca într-o oglindă. Vei căpătă noi valențe de a trăi, de a simți, de a avea sens. Și nu vei fi singură

comandă o ochioasă

De la poveste la ilustrația ta personalizată

Cum ajunge ochioasa la tine?

Se întâmplă cam așa: tu îmi scrii și îmi spui povestea ta. Apoi eu te contactez pentru afla mai multe informații de la tine. După aceea ochioasa ta va începe să existe. Eu o pictez, așa cum preiau de la tine emoția ta. Și apoi, „capsula” ce conține trăirea ta își va găsi drumul către tine. Pictată, înrămată, gata să fie văzută și trăită altfel, prin ochii mei, prin ochii ei, prin povestea ta.

Cu drag, Iulia

Ne întâlnim și pe facebook

Sunt gata să te cunosc

Vino în comunitatea ochioaselor